Ons vakmanschap staat garant voor succes!

03 500 58 43

Keukens op maat van uw wensen en budget

Winkeler, uw partner voor een gedroomde keukenrenovatie

Droomt u van een keuken op maat van uw levensstijl, smaak en budget? Bij Winkeler BVBA uit Kapellen houden we rekening met al uw wensen. Of u nu denkt aan een open keuken met kookeiland of een bescheiden keuken met een beperkt aantal inbouwtoestellen... onze keukenexperts verzorgen de levering van keukens én de volledige keukeninstallatie, inclusief alle maatwerk en keukenapparatuur.

Uw keukenrenovatie zonder zorgen

U hoeft nergens aan te denken wanneer u door ons uw keukenrenovatie laat uitvoeren. Keukenapparaten, maar ook loodgieterij en elektriciteit nemen wij voor onze rekening. Wij gaan voor een totaalrenovatie van keukens in uiteenlopende stijlen waarbij alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Vraag uw vrijblijvende offerte

Winkeler BVBA is al meer dan acht jaar uw partner in renovatiewerken. Kleine renovaties, zoals een badkamerrenovatie of gevelrenovatie hebben voor ons geen geheimen. Ook de constructie van een aanbouw is mogelijk. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een keuken op maat in Kapellen en de wijde regio. Graag tot binnenkort!

 

RENOVATIES AAN EERLIJKE PRIJZEN

EEN JARENLANGE EXPERTISE

KLANTGERICHTE SERVICE