Ons vakmanschap staat garant voor succes!

03 500 58 43

Uw badkamer of keuken laten renoveren door een expert

Onze jarenlange vakkennis maakt het verschil

Als u van een nieuwe badkamer of keuken droomt, schieten onze vakmannen u graag te hulp in de ruime regio Kapellen. Het renovatieteam van Winkeler BVBA voert met veel oog voor detail uiteenlopende kleine renovaties uit. En dat binnen de afgesproken termijn én aan een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Van keuken tot badkamer en meer

Onze renovatiefirma is een familiebedrijf waarin vader en zoon Winkeler een centrale rol innemen. Verbouwen doen we al jarenlang met hart en ziel.

Keukens en badkamers vernieuwen doen wij volgens de regels van de kunst. Een kookeiland, een nieuw aanrecht, inloopdouche of whirlpool, wij kunnen alles aan en renoveren naar wens. Wij werken samen met een gerenommeerd architect die, indien gewenst, een gedetailleerd plan op maat opstelt. Samen met onze partners zorgen we voor sanitaire voorzieningen, elektriciteitsbedradingen, verlichting … noem maar op. Voor een keukenrenovatie of badkamerrenovatie, maar ook voor totaalrenovaties kan u dus bij ons aankloppen.

Een gemotiveerd team met kennis van zaken

Ons competent personeel renoveert steeds uiterst nauwkeurig. Met onze hoogstaande renovatiematerialen kunt u gegarandeerd rekenen op een afwerking om u tegen te zeggen, van badkamermeubel tot keukenkast. Onze liefde voor het vak kent geen grenzen. We volgen dan ook continu bijscholingen om u als klant nog beter van dienst te zijn. Graag informeren wij u vrijblijvend over de nieuwste badkamer- of keukentrends. Zo wordt uw project steeds naar een hoger niveau getild!

Interesse in ons hoogstaand aanbod aan een eerlijke prijs? Vraag dan nu uw volledig vrijblijvende offerte aan en laat uw badkamer of keuken renoveren in Kapellen en omstreken aan interessante condities.

 

RENOVATIES AAN EERLIJKE PRIJZEN

EEN JARENLANGE EXPERTISE

KLANTGERICHTE SERVICE